بررسی انواع نقاشی ساختمان

شاید شما هم تصمیم گرفته باشید تا خانه خود را نقاشی کنید اما می خواهید تا با انواع نقاشی ساختمان آشنا شده و بهترین نوع آن را برای منزل با هر کدام را برای بخشی از منزل خود استفاده نمایید. طبیعتا دانستن این موارد به شما برای ایجاد یک دکوراسیون و فضای داخلی متناسب با سلیقه شما و شیک بسیار کمک خواهد نمود. در این مطلب قصد داریم تا در مورد انواع نقاشی و شناخت خلاصه آنها صحبت کنیم.

برای نقاشی نکات بسیاری را باید مد نظر قرار دهیم که ما در سایت اوس نقاش قبلا مقالاتی را در این زمینه منتشر نموده ایم که می توانید آنها را مطالعه نمایید. مقالات متنوع سایت در زمینه رنگ های ساختمانی می تواند به شما برای شناخت این رنگ ها و ویژگی های هر کدام از اینها کمک نماید. نقاشی را باید ارزانترین نوع پوشش برای سقف و دیوارها برشمرد که در ادامه با چند نوع از این نقاشی ها آشنا می شویم. هر کدام از این انواع نقاشی دارای ویژگی های مختص به خود می باشد که باید آنها را بدانیم و سپس نسبت به انتخاب آن اقدام نماییم.

 

معرفی انواع نقاشی ساختمان

از نقاشی می توان برای پوشش دهی فضاهای داخلی و خارجی استفاده نمود و می بایست برای رنگ آمیزی فضای بیرونی و خارج ساختمان و خانه خود زا رنگ های مقاومی استفاده کنید تا مشکلی بعدا به وجود نیامده و طول عمر نقاشی نیز افزایش پیدا کند. این رنگ ها انواع مختلفی داشته و به همین دلیل ا انواع نقاشی ساختمان داشته که هر کدام روند اجرای خاص خود را دارند. در ادامه با این انواع آشنا خواهید شد:

مولتی کالر

از ویژگی های رنگ مولتی کالر باید چسبندگی بالای آن اشاره نمود که برای سطح خاصی مناسب می باشد. از سویی دیگر این رنگ ضد میکروب و باکتری بوده و همچنین در عین ضخامت بسیار کمی که دارد قابل ترمیم و همچنین شستشو می باشد. برای اجرای رنگ مولتی کالر مرال به سهولت قابل انجام است و برای پیاده سازی نیز به هیچ گونه حلالی نیاز نیست. در رنگ آمیزی با رنگ مولتی کالر یک سطح با رنگ زمینه ای پیاده شده و طرح های مختلفی روی آن اجرا می شود. شاید قیمت رنگ مولتی کالر بالا باشد اما با ویژگی های گفته شده این قیمت ارزش آن را دارد.

پیشنهاد می کنیم اگر رنگ اسپرت و شیکی را می خواهید می توانید رنگ مولتی کالر را انتخاب نمایید. از این رنگ برای رنگ آمیزی همه محیط های داخلی استفاده نمایید. شما می توانید در کنار رنگ آمیزی خانه و منزل از آن برای رنگ آمیزی فروشگاه ها و شرکت ها و محیط های اداری و هتل ها و مراکز درمانی استفاده کنید. برای اجرای این رنگ از اسپری مخصوص استفاده شده و به دلیل اینکه رد آن بر روی دیوار می ماند از غلطک و قلم مو استفاده نمی شود.

بررسی انواع نقاشی ساختمان

پتینه کاری

نوع دیگر نقاشی با پتینه کاری می باشد که یک نوع کهنه کاری محسوب شده و امروزه در صنعت ساختمان کاربرد و طرفداران بسیاری پیدا کرده است. برای اجرای پتینه کاری شما نیاز به ابزار های مخصوص و رنگ دارید اما مهمترین چیزی که در پتینه کاری باید باشد هنر استاد کار می باشد که زمان و وقت را صرف می کند و هزینه های نقاشی را بالا می برد. در مقابل شما می توانید از هرطرحی برای اجرا استفاده کرده و طرح هایی مانند فرشته را به بهترین شکل پیاده سازی نمایید. پیتنه یک پوشش بسیار قوی می باشد که می تواند جایگزین رنگ شود.

شما می توانید پتینه را برای اتاق خواب و فضای استخر و سالن های پذیرایی استفاده کنید. رنگ ها نیز نقش مهمی در پتینه کاری دارند و خود پتینه کاری دارای انواع مختلفی می باشد و ورق های زینتی و اسفنج پارچه نقش مهمی در اجرای آن دارند. قیمت پتینه کاری متناسب با متراز کار و طرح و قدمت کار و سطح کار تعیین شده و العام می شود. اما به طور کلی پتینه برای بافت دار نمودن دیوار می باشد.

کنیتکس

رنگ کنیتکس هم از انواع دیگر نقاشی ساختمان می باشد که دارای سه نوع مختلف می باشد : کنیتکس روغنی و کنیتکس پلاستیک و کنیتکس اکرولیک که هر کدام ویژگی های خاص خود دارند. از لحاظ نوع کنیتکس نیز دارای سه دسته ریز دانه و متوسط و درشت دانه می باشد. رنگ های کنیتکس بسیار مقاوم و با کیفیت می باشند و دلل آن هم وجود ترکیبات شیمیایی می باشد که سبب شده در مقابل آب و هوا بسیار مقاوم بوده باشد و همین عامل این است که این رنگ برای فضای خارجی و نمای ساختمان استفاده شود.

رنگ کنیتکس تا هشت سال می تواند کیفیت خود را حفظ نماید و از طرفی باید بگوییم نوع کنیتکس روغنی به دلیل ترکیب تینر و بنزین بوی نامبطوع بوه و باید در کار با آن دقت کافی شود زیرا اشتعال زا می باشد. در مورد نوع پلاستیکی و اکرولیک آن نیز باید این را بدانید که این دو نوع رنگ بون بو می باشند. کنیتکس دارای قیمت های مختلفی می باشد که بر اساس نوع آن مشخص می شود.

اکرولیک

رنگ اکرولیک نیز مانند دیگر رنگ های ساختمانی برای رنگ آمیزی دیوار و سقف استفاده می شود. این رنگ به نسبت بقیه رنگ های نام برده شده جدیدتر می باشد و دارای ویژگی های بهتری نیز می باشد. از مهمترین ویزگی که باید نام ببریم مربوط به بدون بو بودن آن می باشد. از طرفی این رنگ بدون سرب بوده و به همین دلیل جز رنگ های سالم قرار می گیرد. رنگ اکرولیک را با غلطک اجرا می سازند و اگر هم نمی توانید از محل خارج شوید می توانید از این رنگ برای رنگ آمیزی استفاده نمایید.

نقاشی سه بعدی

شما می توانید از نقاشی سه بعدی برای پوشش دهی متفاوت دیوار و سقف خانه های خود استفاده نمایید. این نوع نقاشی شاید قیمت بالاتری داشته باشد اما جایگزین مناسبی برای رنگ ها و یا پوشش های دیگر می باشد.

رنگ بلکا

بلکا از انواع دیگر نقاشی و پوشش دیوار می باشد. این نوع رنگ می تواند جایگزین مناسبی برای پتینه کاری یا کاغذ دیواری باشد. بلکا یک پوشش سلولزی با الیاف طبیعی می باشد که دارای مزایای مهمی چون ضد آب بودن و سهولت در اجرا و قابل شستشو بودن می باشد.

رنگ آستر

از رنگ آستر می توانید برای انواع نقاشی ساختمان استفاده نمایید. این رنگ ها عنصری مهم در نقاشی بوده و بیشتر برای زیرسازی سطح به کار می روند. از این رنگ می توانید برای از بین بردن لکه ها و عیوب سطح استفاده نمایید که به صورت سریع پوشانده می شوند.

بررسی انواع نقاشی ساختمان

بیان چند نکته مهم در مورد انواع نقاشی ساختمان

  • قبل از شروع نقاشی کلید و پریز و دستگیره ها را در اورید تا رنگی نشود
  • همیشه بهترین نوع رنگ و جنس مناسب را انتخاب نمایید.
  • از یک استاد کار ماهر برای این کار مشورت بگیرید
  • رنگ ها را به مقدار لازم تهیه و از ابتدا ترکیب نمایید تا کار یکدست شود.
  • قبل از نقاشی باید سطح را از گرد و غبار پاک کنید.
  • از رنگ های با دوام و قابل شستشو برای سرویس بهداشتی استفاده نمایید.

امیدواریم مطالبی را که در بالا برای شما مخاطبان قرار دادیم به بهترین شکل و خالصه وار و در زمان سریع شما را با انواع نقاشی و همچنین رنگ های متنوع آشنا ساخته باشد. این مطلب سعی کرده است تا رنگ های پرطرفدار و انواع نقاشی که معمول است را برای شما بیان کند. در مطالب دیگر سایت به طور تفصیلی در مورد هر کدام از این انواع نقاشی صبحت شده و شما می توانید مطالب دیگر سایت را در مورد رنگ های نقاشی ساختمان بخوانید.

منبع: سایت اوس نقاش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *