اجرای کنیتکس سایت اوس نقاش

اجرای کنیتکس

کنیتکس یک پوشش بین امللی می باشد که در حدود 50 سال از شروع استفاده از آن در کشور های مختلف جهان می گذرد و از ترکیباتی چون پنبه نسوز و مواد رنگی و رزین های سنتیک و میک و پرلیت درست شده است. Kenitex به دلیل ویژگی هایی که دارد امروزه در بسیاری از کشور ها طرفدار خاص خود را دارد. این رنگ بسیار مقاوم و با دوام بوده و در کشور های کانادا و مکزیک نیز استفاده می شود و سرما و گرمای این کشور ها و وضعیت آب و هوایی آنها نمی تواند روی این نوع پوشش تاثیر بگذارد.

از کنیتکس می تواند برای هر دیواری اعم از دیوار های داخلی یا خارجی استفاده کنید. اما به دلیل ویژگی این نوع رنگ که زبری آن می باشد و مانند دیگر رنگ های ساختمان صاف و سیقلی نمی باشد خیلی ها سعی می کنند برای داخل ساختمان از رنگ های دیگر استفاده و برای نمای ساختمان یا راه پله ها و پارکینگ ها از رنگ کنیتکس استفاده کنند.

رنگ نمای کنتکس به دلیل ساختار و ویژگی ها دارای نزدیکی بسیاری با بلکا می باشد با این تفاوت که بافت های این دو با هم متفاوت می باشد. بلکا به دلیل الیاف سلولزی در خود دارای بافت نرمی می باشد در صورتی که کنیتکس به دلیل وجود سنگ ریزه در خود دارای بافت سخت تری می باشد. رنگهای کنیتکس به سه دسته کنیتکس روغنی و کنیتکس اکرولیک و کنیتکس پلاستیک تقسیم می شوند که هر کدام از این انواع می تواند بر اساس درشتی دانه های موجود دارای مدل های ریز دانه دانه متوسط و دانه درشت باشد.

به طور متوسط شما برای رنگ آمیزی خانه ای 85 متری با رنگ کنیتکس نیاز به یک روز زمان دارید و همچنین باید حدود 7 تا 8 ساعت از اجرای آن نیز بگذرد تا رنگ خشک شود. البته رنگ های کنیتکس بدون بوده و مشکلی از حیث انجام کار ها معمول نخواهید داشت. برای اینکه استحکام نهایی رنگ کنیتکس اعمال شود و شما اطمینان پیدا کنید نیز حدود یک ماه زمان نیاز است. رنگ کنیتکس دارای ویژگی ضد کپک و ضد قارچ می باشد که سبب می شود نسبت به بهداشت محیط مطمئن شوید. رنگ کنیتکس بسیار مقرون به صرفه می باشد و دلیل آن هم طول عمر بالا و راحتی اجرا می باشد. شما نیاز به لکه گیری و بتونه ندارید و می توانید به راحتی با پیسوله یا کمپرسور این رنگ را اجرا نمایید. هر کیلوگرم از این رنگ می تواند مساحتی بین 5 تا 30 متر مربع را پوشش دهد. رنگ کنیتکس حدود 15 سال تضمین کیفیت داشته و به طور معمول نیز در حدود 8 سال در برابر نور مقاومت دارد.

اجرای کنیتکس

 

انواع رنگ های کنیتکس

رنگ های کنیتکس در سه نوع مختلف تقسیم بندی می شوند و هر کدام برای مواردی استفاده می شوند و ویژگی های خاص خود را دارند و از این رو با شناخت این رنگ ها می توانید بهتر انتخاب نمایید :

کنیتکس پلاستیک

این نوع رنگ کنیتکس دارای حلال پایه آب می باشد و به همین دلیل ضد آب نمی باشد و در مقابل بو نیز نمی دهد و به سرعت خشک می شود. به همین دلیل می توانید از این نوع رنگ برای فضاهای داخلی مانند لابی ها و دیوار های داخلی که روطبت کمتری از این رنگ استفاده نمایید.

کنیتکس روغنی

این رنگ بر خلاف رنگ کنـیتکس پلاستیک دارای حالال بنزین می باشد و ضد آب می باشد و می توانید از آن برای نمای خارجی خانه استفاده کنید. فقط باید در استفاده از این رنگ مراقبت داشته باشید تا آتش سوزی رخ ندهد. طرح های برسجته و متنوع این نوع رنگ می تواند زیبایی نمای خانه و ساختمان را دوچندان سازد.

کنیتکس اکرولیک

این نوع رنگ کنیتـکس ترکیبی از هر دو  کنیتکس روغنی و کنیتکس پلاستیک می باشد که به دلیل ویژگی هایی که از هر دو رنگ دارد توانسته تا استفاده بیشتری از آن شود. حلال این رنگ آب بوده و به سرعت نیز خشک می شود. این رنگ قابل شستشو بوده و می توانید هم برای نمای ساختمان و هم دیوارهای داخلی از آن استفاده کنید. طرح های مختلف و بافت برجسته آن نیز می تواند علاوه بر زیبایی به بزرگ نشان دادن خانه شما کمک کند.

این نوع رنگ از مواد شیمیایی به همراه مواد رنگی و پنبه نسوز و رین های سنتیک تشکیل شده است. کنیتکـس نما جلوی تنفس دیوار را نمی گیرد و از طرف دیگر انعطاف پذیر می باشد که سبب می شود در برابر تکانه های سازه بتنی از خود مقاومت نشان دهد. همچنین از بروز ترک و شکاف در سطح خود جلوگیری می نماید. چسبندگی این رنگ بسیار بالا می باشد و مقاومت بالایی نیز در برابر اسید و بازها و رطوبت دارد. از طرفی شما می توانید آنرا روی هر پوششی از جمله شیشه و پلاستیک و فلزات و ایرانیت و چوب و گچ اجرا نمایید.

اجرای کنیتکس

 

مزیت و معایب رنگ کنیتکس

این رنگ ها دارای مزایا و معایب مختلفی می باشد که باید آن ها را بررسی کنیم :

صرفه اقتصادی : این رنگ به دلیل مواد اولیه که بی کیفیت نیز می باشند دارای قیمت بسیار پایین می باشد.

تنوع طرح : این رنگ از قااعده خاصی برخوردار نیست و به همین دلیل دارای طرح های متفاوت و زیبایی می باشد.

عایق صوت و حرارت : این رنگ عایق صوت و حرارت نبوده و نمی تواند به هدر رفت انرژی کمکی کند.

دوام : این رنگ دارای دوام خیلی بالایی نمی باشد و در برابر نور آفتاب می تواند آسیب ببیند.

آتش سوزی : به دلیل مواد اولیه به کار رفته در کنیتکس این پوشش می تواند به شعله ور شدن آتش سوزی کمک نماید.

سرعت اجرا : اجرای کنیتکس به دلیل سادگی بسیار بالا می باشد.

تنوع رنگ : به دلیل طرز تهیه آسان این رنگ می توان رنگ بندی مختلف را اجرا نمود.

جرم پذیری : این رنگ جرم پذیری بالایی دارد و در زمان نه چندان طولانی می تواند طرح و رنگ خود را از دست دهد.

وزن : وزن کنیتکس بسیار پایین می باشد.

اجرای کنیتکس

 

بررسی تفاوت کنتکس و رولکس

رولکس نیز نوعی از رنگ کنیتکس می باشد با این تفاوت که رولکس به دلیل دانه های ریزتری که دارد بافت نرم تری نیز دارا می باشد. از طرفی مقاومت رولکس در مقایسه با کنیتکس بسیار بیشتر می باشد و اینکه رولکس برخلاف کنیتکس به صورت چند مرحله ای انجام می شود.

 

روند انجام کنیتـکس روی دیوار و سقف

  1. آماده سازی سطح برای شروع کار
  2. استفاده از پرایمر آستری در صورتی که سطح زیرین رنگ پلاستیک خورده است
  3. پاک کردن سطح از هر گونه گرد و خاک
  4. قبل از شروع کار ترک ها و خرودگی را با کمک سیمان کاری و گچ کاری برطرف سازید
  5. کنیتکس را داخل سطل ریخته و با کمک همزن آنرا وز دهید
  6. با کمپرسور یا پیستوله رنگ را بر روی سطح شامل دیوار یا سقف بپاشید

 

خوب امیدواریم توانسته باشیم تا ما را با کنیتکس آشنا سازیم. این رنگ به دلیل کاربرد ها و ویژگی های بسیاری که دارد می تواند در کنار رنگ آمیزی کاغذ دیواری مورد استفاده قرار گیرد. شما می توانید مقالات دیگر مرتبط با کنیتکس را هم در سایت اوس نقاش مطالعه نمایید.

منبع: اوس نقاش